Door in werk

Misschien ben je niet meer tevreden met je huidige baan, maar weet je niet precies waar dat aan ligt. Je twijfelt of je op zoek moet naar ander werk, of misschien zijn er toch nog kansen in je huidige functie. Door het stellen van vragen en samen de antwoorden te vinden, kan ik je helpen om hier duidelijkheid over te krijgen, zodat je weer door kunt. Door in werk. 

“De vraag begrijpen is het halve antwoord.”

– Socrates

Vragen die we stellen

  1. Wat inspireert mij en maakt dat ik mij ergens volledig voor inzet?
  2. Hoe zie ik mijn eigen rol en rollen in het leven en hoe wil ik dat anderen mij zien?
  3. Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe en ben ik daar tevreden over?
  4. Waar ben ik goed in, minder goed en wat wil ik ontwikkelen?
  5. In hoeverre houd ik gedrag in stand waar ik niet tevreden over ben en hoe komt dat?
  6. Wat heb ik nodig om dingen te veranderen en wie kan mij daarbij helpen?

Wanneer we deze vragen hebben beantwoord, kun je mogelijk weer door in je huidige werk. Mocht de uitkomst zijn dat je naar een andere werkomgeving wilt, dan gaan we aan de slag met je ‘arbeidsmarktvaardigheid’. Hoe? Door de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Het gezamenlijk opstellen van een goed, actueel CV en een inspirerende en overtuigende motivatiebrief. Uiteraard kijken we naar vacatures en zetten we de stappen om te gaan solliciteren. 

Door in werk, waar anders deuren gesloten zouden blijven